Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Etiquetas
in sau spania teamviewer wpa parole romania wep tu scoti fiind wifislax4 cum din

wifislax4+teamviewer sau cum scoti parole wpa-wep din Romania,tu fiind in Spania
#1
Am tot testat,si sa tot testat chestia asta,inclusiv am scris celor de pe seguridadwireless,mai precis lui usuarionuevo,dar se pare ca nu ne baga in seama.
Probabil este politica lor,sau baiatul este prea arogant,pacat,adminul ***** a fost mult mai receptiv cind i-am cerut permisiunea sa fac ce vreau cu distributia wifiway sau wifislax.

In orice caz,ei sa o tina pe-a lor,noi vom face dupa cum ne influenteaza materia cenusie.Sintem inventivi,asta cu siguranta,si poate ca sintem chiar mai inventivi ca cei care au creat aceste distributii,dar asta ramine de vazut,si de probat.

Trebuie sa-i multumesc lui inginerul01 pentru idee,si pentru testele facute pina acum.

Sa trecem la subiect;
In noua distributie wifislax 4,se poate instala un modul .xzm creat de inginerul01 care contine teamviewer,si care ne ofera posibilitatea de a scoate prin control remoto,o parola wpa/wep la distanta.

[Imagen: index.php?action=dlattach;topic=1073.0;a...1866;image]

Asta vrea sa insemne,ca o persoana aflata in America de exemplu,poate sparge parola wireless a unui router din Romania,si invers.

Cum o astfel de tehnica este ilegala,ma refer la spargerea de parole wireless,nu vom face un manual detaliat ci doar vom discuta principiile iar restul va trebui sa-l descoperiti fiecare in parte.
Orice intrebare pusa in acest topic va fi foarte cenzurata,la fel si raspunsurile.

As prefera mai repede sa discutam despre implicatiile acestui software decit despre modul in care se poate realiza o astfel de actiune.

Necesarul pentru realizarea acestei tehnici,pentru ambii participanti:

wifislax 4 final pe usb-live
modulul teamviewer.xzm
placa wireless pentru mod monitor(la client)
conexiune la internet
mesagerie instant de orice tip(sau telefon)
De aici mai departe,se poate subintelege despre ce este vorba,cel care stie cum se scoate o parola,se conecteaza la calculatorul clientului,dupa care,folosind atit softul cit si hardware-ul clientului,extrage parola wireless sau parolele de la retelele pe care le capteaza clientul.

Asta inseamna ca nu este nevoie decit ca,clientul sa stie sa porneasca calculatorul,cu tot ce am mentionat mai sus,si sa comunice datele de conectare celui care il va ajuta,dupa care poate pleca sa bea o bere,cind revine,va primi parolele.


Ok,acum urmeaza alt pas,ettercap si sslstrip.Las discutia deschisa pentru orice idee noua.
Responder


Posibles temas similares...
Tema Autor Respuestas Vistas Último mensaje
  Cum scoti o parola WPA cuReaver si Inflator-manual pas cu pas kittmask 0 3,772 Hace menos de 1 minuto
Último mensaje:

Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)