Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Etiquetas
manual wpa cureaver parola cu si pas scoti o inflator cum

Cum scoti o parola WPA cuReaver si Inflator-manual pas cu pas
#1
Stiu ca nu este bine sa pun la indemina oricui astfel de materiale,dar cum sint deja publice pe alte site-uri,de ce nu,sa dam si noi o mina de ajutor in limba romana.

Va avertizez de la inceput ca nu dam suport nimanui si nu invatam pe nimeni cum sa intre neautorizat in retelele care nu le apartin,asa ca aveti grija ce intrebari puneti ca veti primi ban imediat daca depasiti limitele bunului simt si cele legale bineinteles.

Manualul descrie folosirea Inflator din wifiway v 3.4.

Ce este WPS nu va mai descriu.Nu aveti nevoie de dictionare de parole,si nici de alte artificii,este de ajuns ca routerul sa fie cu WPS activat,si in acest caz parola va fi aflata indiferent de cit este de complexa,si indiferent de cite ori o va schimba proprietarul.

Odata pornit wifiway,se intra in menu,si se cauta modulul WPA-WPS.
Se porneste Inflator si veti vedea daca va recunoaste placa de retea,adaptor wifi sau ce model este,exact ca in imaginea de mai jos.

[Imagen: wps1.PNG]

Daca placa de retea va este recunoscuta,dati click pe ea si mai jos va anunta ca a fost pusa in mod monitor,dupa care dati click next.
In a doua imagine va trebui sa dati click in butonul pe care apare scris Scan for WPS enabled pentru a scana sa vedeti daca in zona aveti routere cu WPS activat.

[Imagen: wps2.PNG]

[Imagen: wps3.PNG]

Timpul cit scaneaza este de 30 secunde,dar il puteti modifica dupa necesitati,si asteptati sa termine scanarea.

Dupa ce termina de scanat,daca a gasit routere cu WPS activat le veti vedea in noua fereastra,exact ca in imagine...

[Imagen: wps4.PNG]

Inainte sa dati next,dati click pe reteaua pe care vreti,si veti observa schimbare de culoare,in albastru deschis....aceea este reteaua care ati ales-o,si urmeaza next.
In urmatoarea fereastra vi se ofera posibilitatea de a seta tipul de atac dorit,dar in mod normal nu se bifeaza nimic,ci se da click pe RUN...

[Imagen: wps6.PNG]

Odata pornit atacul,veti observa in textul respectiv Trying pin....lucru care lasa de inteles ca a inceput probarea pinilor WPS

[Imagen: wps7.PNG]

Acum va trebui sa aveti rabdare citeva ore ca sa va scoata parola.Daca totul a decurs cum trebuie la final veti vedea cam asa:

[Imagen: wps8.PNG]

http://www.profesionalesespana.com/foro
Responder
#2
Salut,multumim pentru tutorial,merge numai la WPA sau si WEP,WPA2?Ms!!

Nu gasesc nicaieri Inflator!!!
Responder
#3
Inflator il gasesti pe forumul meu la download,adresa este scrisa pe poza cu verde.Merge la wpa,ce nevoie ai de wep,aia se scoate cu orice fara probleme.
Responder


Posibles temas similares...
Tema Autor Respuestas Vistas Último mensaje
  wifislax4+teamviewer sau cum scoti parole wpa-wep din Romania,tu fiind in Spania kittmask 0 2,186 Hace menos de 1 minuto
Último mensaje:

Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)