Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Etiquetas
constructia de pentru antene materiale

Materiale pentru constructia de antene
#1
Vine iarna si cum o sa fiu mai mult timp liber am inceput sa caut noi materiale destinate constructiei de antene,si in mod special antene parabolice.
Mai nou am gasit un material foarte ieftin si foarte rezistent si pe deasupra flexibil.

FILM REFLECTANTE FLEXIBLE

[Imagen: FILM.jpg]

FILM REFLECTANTE FLEXIBLE Film reflectante flexible ideal para la construcción de hornos y cocinas solares. Cada pieza mide 50 x 100 cm. Espesor 0,15 mm Muy alto índice de reflexión, aprox. 90%. Tratamiento especial anti-corrosión, anti-envejecimiento y gran resistencia al frotamiento. La superficie es muy lisa y brillante. Tras un uso prolongado, la superficie se conserva suave sin reflejos difusos. Resiste altas temperaturas de hasta 100ºC sin degradarse. Material: PET, aluminizado múltiple al vacío, con adhesivo en la parte posterior para facilitar la instalación. Se suministra en rollos de 0,5 x 1 m REF: 406521


http://www.tiendaelektron.com/catalog/pr...0djbdb23j1
Responder
#2
Salut. Ti-am citit cateva materiale si mi se par foarte bune. De exemplu in acest post cu acest material m-ar interesa sa-mi construiesc o antena. O sa caut mai multe explicatii pe forumul din Romania unde activez.

P.S. Nu am cautat prea multe informatii in limba romana in forumurile de acest tip dar chiar ma gandeam unde sunt "geniile" noastre !!! Am gasit unul prin Spania !!!
Responder
#3
Avem si un forum al nostru specializat dar nu pot sa pun link ca sa nu ma certe stafful,si avem o multime de materiale numai in limba romana,dar si aici daca scrii vei primi raspuns oricum,numai ca schite,poze,etc vei gasi mai putine,din lipsa de timp,nu pot sa scriu zilnic pe toate forumurile.
Responder


Posibles temas similares...
Tema Autor Respuestas Vistas Último mensaje
  Antena telescop astronomic pentru internet kittmask 0 2,603 Menos de 1 minuto
Último mensaje:

Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)